вівторок, 28 січня 2020 р.

      
ПРАНГМІЛІНЕ - змагання з усного математичного рахунку в режимі онлайн, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке. Змагання розвивають навички усної лічби, дають можливість активно спілкуватися між собою учасникам змагань із різних країн, зокрема з учасниками з Естонії, Литви, Латвії, Словенії та Грузії. 
        Міжнародний проект «Міксіке в Україні» вже охопив більшість областей України і Рівненщини – теж. Зрозумівши, що Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання з усного математичного рахунку в режимі он-лайн. Ми зробили висновок – пора розпочинати роботу. Тому в 2019 – 2020 навчальному році було успішно реалізовано те, що задумали. Ми організовували роботу з реалізації міжнародного проекту «Міксіке в Україні», зокрема в яких досягли успіхів між учнями 2 класів.
24 січня 2020 р. відбувся обласний фінал змагань з усного рахунку Прангліміне – 2020,  «Міксіке в Україні». У відбірковому фіналі від нашої школи виборов право виступати в віковій категорії «Чомучки 1 -3 класи»  учень 2 – А класу Петрина Артем Андрійович. Артем посів VІІ місце на обласному фіналі змагань з усного математичного рахунку Прангліміне – 2020.
Ми щиро вітаємо Артемка з перемогою!
Нехай у всіх планах і починаннях Тебе супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, праця приносить тільки задоволення і щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття
Щиро вдячні проекту «Міксіке в Україні». Завдяки проекту оживилось математичне життя в класі, розкрились таланти усного рахунку в учнів. Талант рахувати виявили в багатьох  дітей.  Але щоб досягнути успіху потрібно щоденне тренування дітям та дорослим.




   



   



  


Немає коментарів:

Дописати коментар