четвер, 25 лютого 2021 р.

           


                                    

 До уваги вчителів, батьків та учнів! З 26.02.2021 р. буде тимчасово призупинено організацію гарячого харчування учнів.

     Адміністрація школи інформує Вас про те, що з 26.02.2021 р. буде тимчасово призупинено організацію гарячого харчування учнів.

     Воно буде відновлено після проведення закупівлі «Кейтерингові послуги код ДК 021:2015 55520000-1 (послуги з організації гарячого харчування дітей)».

     Відповідно до рішення Володимирецької селищної ради від 05.02.2021 року №167 "Про розмір виплат на харчування дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти Володимирецької селищної територіальної громад на 2021 рік" середня гранична вартість харчування одного учня в день становитиме 15.00 грн. Для молодших школярів (1-4 класи) на умовах співфінансування вона формуватиметься з розрахунку: 30% - за рахунок коштів місцевого бюджету, 70% - за рахунок коштів батьків.

     Безкоштовним одноразовим гарячим харчуванням будуть забезпечені учні з числа дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківської опіки; учні 1-11 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу»; учні 1-11 класів, батьки яких загинули під час антитерористичної операції чи є учасниками бойових дій, учасниками антитерористичної операції (на період перебування в зоні АТО), вимушені переселенці із зони АТО; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних інклюзивних класах; діти-інваліди.

     Для учнів 1-4 класів, які відвідують групу продовженого дня, вартість обіду також становитиме 15 грн 00 коп..

     Учні, які відвідують групу продовженого дня, із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу»; учні, батьки яких загинули під час антитерористичній операції чи є учасниками бойових дій, учасниками антитерористичної операції (на період перебування в зоні АТО); діти-сироти і діти позбавлені батьківської опіки, діти із сімей вимушених переселенців із зони АТО, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних інклюзивних класах будуть звільненні від плати за харчування.

     Послуга з надання гарячого харчування буде надаватися також і учням 5-11 класів на умовах її повної вартості.

     Просимо батьків,які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу», поновити довідки та надати їх класному керівнику.

   Про можливі зміни Вас буде проінформовано додатково на сторінках веб-сайту школи та фейсбук.

Адміністрація школи






 




Немає коментарів:

Дописати коментар