середу, 7 лютого 2024 р.

«Кожній дитині – світло знань,


Кожній дитині - можливість творити,


Віру у сили свої без вагань –


Радість у цьому світі жити!»

 Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів проходить Тиждень початкової школи У цей період кабінети початкової школи схожі на вулики, де плідно та згуртовано працюють вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
ІІІ день - ВОДИ
Учні охоче долучилися до досліджень та забав, що проходили у «День води» в рамках Тижня початкових класів. Діти з ентузіазмом досліджували цікавинки, що живуть у воді, вчилися берегти водні ресурси, складали казки «Пригоди Краплинки».






ІІ деннь зелений
Рослини - диво Землі! Під таким гаслом провели сьогодні «День рослин» учні початкових класів нашого ліцею. Всі прийшли до школи, одягнувши одяг зеленого кольору, і відкривали для себе цікавий і захопливий світ рослин. У класах працювала творча майстерня «Первоцвіти не зриваємо, їх малюємо, ліпимо, вирізаємо». А на групі продовженого дня дітки мали можливість відвідати кафе «Лікарські рослини матінки Землі». Ліцеїсти вкотре переконалися, яким важливим та неповторним є світ рослин для людини.






І ДЕНЬ ПОВІТРЯ

«День повітря» вчителі провели з дітками ранкові зустрічі «Чому буває вітер?». А на уроках здійснювали пошуково-дослідницьку діяльність «Таємниці повітря». Не обійшлося без повітряних розваг: вітряків, повітряних кульок, зміїв, мильних бульбашок, віял.


Немає коментарів:

Дописати коментар